Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία Polihome στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.polihome.gr όσο και από τον εκθεσιακό μας χώρο. Χαρείτε το σπίτι σας και δείτε το να παίρνει την μορφή που ονειρευόσασταν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε το ποσό αμέσως. Εώς 12 άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard). Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Κανένα πρόβλημα, η εταιρία Polihome σας προσφέρει και άλλους πρακτικούς τρόπους πληρωμής όπως: (Κατάθεση σε τράπεζα, Πληρωμή στις αποθήκες, Αντικαταβολή).

 

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως, των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Πειραιώς: 5213 – 062746 – 256

IBANGR77 0172 2130 0052 1306 2746 256

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Αφοί Πολίτη ΟΕ

BIC: PIRBGRAA

 

Εθνική: 221/440522-67

IBAN: GR23 0110 2210 0000 2214 4052 267

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Αφοί Πολίτη ΟΕ

BIC:ETHNGRAA

 

Alpha: 47600 200200 4433

IBAN: GR88 0140 4760 4760 0200 2004 433

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Αφοί Πολίτη ΟΕ

BIC: CRBAGRAA

 

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων) και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο sales@polihome.gr. Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email όπου θα αναγράφετε την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.

 

2. Πληρωμή με την παραλαβή - παράδοση της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής).

 

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα στην περίπτωση όπου ο όγκος των προϊόντων είναι πολύ μικρός με αποτέλεσμα να αποσταλούν με Courier.

Στην περίπτωση όπου τα προϊόντα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία, η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας δεν είναι διαθέσιμος ο παραπάνω τρόπος πληρωμής. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα ζητηθεί από τον πελάτη/χρήστη τουλάχιστον το 40% του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί κατά την παράδοση/παραλαβή των προϊόντων με μετρητά.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ  (Τιμολόγια Πώλησης ή Αποδείξεις Λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και Χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

3. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα ή στις κεντρικές εγκαταστάσεις.

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά αλλά και με πιστωτική κάρτα:

Στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας (Δημητρίου Μιχαλά 43, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη & Λεωφόρος Ποσειδώνος 16, Άλιμος Αττικής.).

Στα κεντρικά της εταιρίας (Ιωνίας 5, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη).

 

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard & Maestro. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.polihome.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με εώς και 12 άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ! Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει την δρομολόγηση των καρτών, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει και στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας αλλά και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Polihome.