Τρόποι Πληρωμής
Credit Cards

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία Polihome στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.polihome.gr όσο και από τον εκθεσιακό μας χώρο. Χαρείτε το σπίτι σας και δείτε το να παίρνει την μορφή που ονειρευόσασταν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε το ποσό αμέσως. Εώς 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard). Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Κανένα πρόβλημα, η εταιρία Polihome σας προσφέρει και άλλους πρακτικούς τρόπους πληρωμής όπως: (Κατάθεση σε τράπεζα, Πληρωμή στις αποθήκες, Αντικαταβολή).

 

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως, των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα Πειραιώς Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5213 – 062746 – 256
IBAN: GR77 0172 2130 0052 1306 2746 256
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
Αφοί Πολίτη ΕΕ
Εθνική Τράπεζα Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 221/440522-67
IBAN: GR23 0110 2210 0000 2214 4052 267
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
Αφοί Πολίτη ΕΕ
Alphabank Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: 72200 233000 0527
IBAN: GR93 0140 7220 7220 0233 0000 527
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
Αφοί Πολίτη ΕΕ
Eurobank Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0289.34.0200586600
IBAN: GR64 0260 2890 0003 4020 0586 600
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
Αφοί Πολίτη ΕΕ

 

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων) και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο [email protected]. Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email όπου θα αναγράφετε την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.

 

2. Πληρωμή με την παραλαβή - παράδοση της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής).

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Στην περίπτωση όπου τα προϊόντα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία, η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας δεν είναι διαθέσιμος ο παραπάνω τρόπος πληρωμής. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα ζητηθεί από τον πελάτη/χρήστη τουλάχιστον το 40% του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί κατά την παράδοση/παραλαβή των προϊόντων με μετρητά.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) και προς Ιδιώτες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και Χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

3. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα ή στις κεντρικές εγκαταστάσεις.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά αλλά και με πιστωτική κάρτα:

 - Στους εκθεσιακούς μας χώρους σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

 - Στην αποθήκη της εταιρίας (Βι.Πε. Α4, Σίνδος, Θεσσαλονίκη).

 

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard, Maestro & AmericanExpress (American Express - μόνο στα καταστήματα). Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.polihome.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με έως και 12 δόσεις. Με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας. 

Αναλυτικά η χρέωση επιτοκίων, καθορίζεται ως εξής:

  • 0 - 100€: 6% επιτόκιο σε όλες τις δόσεις
  • 101 - 500€: 3 πρώτες δόσεις άτοκες - 6% επιτόκιο μετά την 3η δόση
  • 501 - 1000€: 6 πρώτες δόσεις άτοκες - 6% επιτόκιο μετά την 6η δόση
  • 1001€ και άνω: Όλες οι δόσεις άτοκες
  • Αmerican Express: 3.5% επιτόκιο (δεν υποστηρίζονται δόσεις, ισχύει μόνο για συνολική εξόφληση ποσού)
  • Diners: 3.5% επιτόκιο (Υποστηρίζονται δόσεις, 6% επιτόκιο μετά την 3η δόση)

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει και στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρείας αλλά και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Polihome.

 

5. Δόσεις χωρίς κάρτα

tbi bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής tbi bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της tbi bank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση - TBI Bank Ενημερωθείτε για τους ειδικούς όρους χρήσης tbi bank εδώ

 

Το προϊόν αφαιρέθηκε από το καλάθι σας.