Σύνθεση γραφείου Executive QX1800

519,00 €
ή από 43,25 € / μήνα
Η απόλυτη ολοκληρωμένη λύση για το γραφείο σας, που προσφέρει μεγάλη επιφάνεια εργασίας αλλά και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. Σε βέγγε χρώμα. Στην τιμή περιλαμβάνονται το γραφείο, 2 επεκτάσεις, 1 συρταριέρα και 1 μεταλλικό ... Περισσότερα
Κωδικός Προϊόντος: 1619029

Διαθεσιμότητα: 5 με 12 εργάσιμες ημέρες

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 320   Βάθος: 130   Ύψος: -
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Η απόλυτη ολοκληρωμένη λύση για το γραφείο σας, που προσφέρει μεγάλη επιφάνεια εργασίας αλλά και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. Σε βέγγε χρώμα. Στην τιμή περιλαμβάνονται το γραφείο, 2 επεκτάσεις, 1 συρταριέρα και 1 μεταλλικό πόδι.

Κεντρικό γραφείο: 180 x 90 εκ.

Πλαινή επέκταση (x2): 70 x 130 εκ.

Συρταριέρα: 40 x 47 εκ.

Συνολικό βάρος: 129.3 κιλά

Επιπλέον: Ενισχυμένος μεταλλικός σκελετός, επιφάνεια από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδα πάχους 4,2 εκατοστών, σε βέγγε χρώμα. Συρταριέρα αποθήκευσης εγγράφων με τρία συρτάρια με μεταλλικά πόμολα και κλειδαριά ασφαλείας και οπή στην επιφάνεια για πέρασμα καλωδίων. Επενδυμένα προφίλ επιφανειών με πλαστικό για μεγάλη αντοχή.

Πλεονεκτήματα: Μοντέρνα αισθητική, μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, ανθεκτικότητα και πρακτικό design, πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Αξιολογήσεις Πελατών

Ποιότητα
Τιμή
Εξυπηρέτηση
  • Μαρίνος
    (στις 20/11/2015)
    Πρακτικά και καλής ποιότητας!
    Πρότεινα στο γραφείο που δουλεύω να πάρουμε τη συγκεκριμένη σύνθεση γραφείου από την εταιρία σας.Αρχικά φοβόμουν για τους χρόνους παράδοσης και για την ποιότητα και φοβόμουν μην εκτεθώ.Τελικά η επιλογή μου με δικαίωσε,όχι μόνο δεν εκτέθηκα αλλά όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την άμεση εξυπηρέτηση σας και την καλή ποιότητα των επίπλων.Πήραμε 5 συνθέσεις γραφείου και θα σας προτιμήσουμε ξανά σίγουρα!!!!Μπράβο σας!