Νεροχύτης Pyramis Pyragranite Premium 1B

Διαθεσιμότητα: 5 με 12 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός Προϊόντος: poli-12576

353,39 €

255,01 €

Λεπτομέρειες Προϊόντος
Αξιολογήσεις

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 88   Βάθος: 50   Ύψος: -

Ο γρανιτένιος νεροχύτης Pyragranite Premium 1B περιλαμβάνει μία ευρύχωρη γούρνα μοντέρνου σχεδιασμού. Παρά το άνετο μέγεθός του εξοικονομεί χώρο στην κουζίνα, καθώς διαθέτει λεπτό περίγραμμα. Διαθέτει 3 προκαθορισμένες θέσεις για μπαταρία, ενώ διατίθεται σε μπεζ χρώμα.
Τηλεφωνικές ΠαραγγελίεςΛεπτομέρειες Προϊόντος

Επιπλέον: Ο υψηλής ποιότητας γρανίτης που χρησιμοποιείται στην κατασκευή διασφαλίζει την εξαιρετική αντοχή του προϊόντος στη θερμότητα, την κρούση, τις χημικές ουσίες και το χάραγμα. Ο κενός χώρος στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 90εκ.

Πλεονεκτήματα: Ανθεκτικότητα, εργοστασιακή εγγύηση 25 ετών, άριστης ποιότητας, ευκολία στο καθάρισμα, αντιβακτηριδιακή προστασία, με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις. 

* Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βαλβίδα και σιφόν εξοικονόμησης χώρου.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη στον πάγκο. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Αριθμός πακέτων: 1

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτικές. Παρακαλούμε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε