Νεροχύτης Pyramis Pyragranite Caldera 1B 1D


353,00 € 255,00 €
ή από 17,17 € / μήνα
Ο νεροχύτης Pyragranite Caldera 1Β 1D περιλαμβάνει μία ευρύχωρη γούρνα και ένα πλαϊνό πάγκο αποστράγγισης σκευών. Εκτός από τον αξιόλογο σχεδιασμό διακρίνεται και για την ποιότητα των υλικών κατασκευής του. Η θέση της γούρνας μπορεί να ... Περισσότερα
Κωδικός προϊόντος:
16125719
Διαθεσιμότητα: 8 με 22 εργάσιμες ημέρες
Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 100   Βάθος: 51   Ύψος: -
-
+
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Ο νεροχύτης Pyragranite Caldera 1Β 1D περιλαμβάνει μία ευρύχωρη γούρνα και ένα πλαϊνό πάγκο αποστράγγισης σκευών. Εκτός από τον αξιόλογο σχεδιασμό διακρίνεται και για την ποιότητα των υλικών κατασκευής του. Η θέση της γούρνας μπορεί να αντιστραφεί και για κάθε μία από τις 2 θέσεις της υπάρχει μια προκαθορισμένη θέση για μπαταρία. Διατίθεται σε μπεζ χρώμα.

Διαστάσεις (εκατ)

Νεροχύτης: 100 x 51

Γούρνα: 49 x 43 x 23

Αριθμός πακέτων: 1

Επιπλέον: Κατασκευάζεται από υψηλής καθαρότητας γρανίτη (99,7%), αναμεμιγμένο με εξαιρετικής ποιότητας ρητίνες. Υπολογίστε ότι στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη απαιτείται κενός χώρος μήκους τουλάχιστον 60 εκ.

Πλεονεκτήματα: Εγγύηση 25 χρόνων, διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας, μεγάλη αντοχή, αντιβακτηριδιακή προστασία, ευκολία στο καθάρισμα. 

*Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βαλβίδα και σιφόν εξοικονόμησης χώρου.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη στον πάγκο. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό