Νεροχύτης Pyramis Pyragranite Premium 1 3/4B

Διαθεσιμότητα: 5 με 12 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός Προϊόντος: poli-12575

344,71 €

249,00 €

Λεπτομέρειες Προϊόντος
Αξιολογήσεις

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 86   Βάθος: 50   Ύψος: -

Ο νεροχύτης Pyragranite Premium 1 3/4B, εκμεταλεύεται πολύ καλά το χώρο, αφού έχει 2 ευρύχωρες γούρνες με λεπτό περίγραμμα. Συνδυάζει άριστα την τετραγωνισμένη δομή με τις κοίλες επιφάνειες. Η θέση των γουρνών μπορεί να αντιστραφεί και για κάθε μία από τις 2 διαμορφώσεις που προκύπτουν υπάρχει μια προκαθορισμένη θέση μπαταρίας. Διατίθεται σε μπεζ χρώμα.
Τηλεφωνικές ΠαραγγελίεςΛεπτομέρειες Προϊόντος

Επιπλέον: Το ερμάριο που θα τοποθετηθεί κάτω από το νεροχύτη πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 90 εκ. Η ειδική σύνθεση του νεροχύτη παρέχει προστασία από τη συσσώρευση βακτηρίων στην επιφάνεια, που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μούχλας, λεκέδων και άσχημων οσμών. 

Πλεονεκτήματα: 25 χρόνια εγγύηση, διεθνείς πιστοποιήσεις, άριστης ποιότητας, μεγάλη αντοχή, ευκολία στο καθάρισμα, αντιβακτηριδιακή προστασία. 

* Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βαλβίδες και σιφόν εξοικονόμησης χώρου.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη στον πάγκο. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Αριθμός πακέτων: 1

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτικές. Παρακαλούμε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε