Νεροχύτης Pyramis E33

55,80 €

40,99 €

ή από 3,42 € / μήνα
Ένας λιτός νεροχύτης τετράγωνης δομής, με κοίλες λείες εσωτερικές επιφάνειες. Είναι μικρού μεγέθους και ταιριάζει σε κουζίνες μειωμένης χωρητικότητας. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ... Περισσότερα
Κωδικός Προϊόντος: 16124289

Διαθεσιμότητα: 8 με 22 εργάσιμες ημέρες

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 46,5   Βάθος: 43,5   Ύψος: -
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Ένας λιτός νεροχύτης τετράγωνης δομής, με κοίλες λείες εσωτερικές επιφάνειες. Είναι μικρού μεγέθους και ταιριάζει σε κουζίνες μειωμένης χωρητικότητας. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

Διαστάσεις (εκατ)

Νεροχύτης: 46.5 x 43.5

Γούρνα: 36.5 x 33.5 x 15

Αριθμός πακέτων: 1

Επιπλέον: Η εκροή έχει διάμετρο 60 χιλιοστών, ενώ ο απαιτούμενος χώρος που πρέπει να μείνει κενός στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, για να μπορούν να τοποθετηθεί άνετα η γούρνα του είναι περίπου 40εκ. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένη ταινία στεγανοποίησης. 

Πλεονεκτήματα: 25 χρόνια εγγύηση, άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής, με οπή υπερχείλισης. 

* Στην τιμή περιλαμβάνεται η αξία της βαλβίδας.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Αξιολογήσεις Πελατών

Ποιότητα
Τιμή
Εξυπηρέτηση
  • Κωνσταντινος Ντ
    (στις 29/7/2015)
    Ολα τελεια!
    Φοβερός ο νεροχύτης! Όλα καλά με την παραγγελία!