Νεροχύτης Pyramis Astris 2B

681,98 €

493,00 €

ή από 41,08 € / μήνα
Ο νεροχύτης Astris, υψηλής αισθητικής, διαθέτει 2 τετράγωνες βαθιές γούρνες, με σατινέ επιφάνειες. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι εξαιρετικής αντοχής, ώστε να παραμένει αναλλοίωτος για μια ... Περισσότερα
Κωδικός Προϊόντος: 16122789

Διαθεσιμότητα: 8 με 22 εργάσιμες ημέρες

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 86,5   Βάθος: 44   Ύψος: -
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Ο νεροχύτης Astris, υψηλής αισθητικής, διαθέτει 2 τετράγωνες βαθιές γούρνες, με σατινέ επιφάνειες. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι εξαιρετικής αντοχής, ώστε να παραμένει αναλλοίωτος για μια ζωή.

Επιπλέον: Ο απαιτούμενος χώρος που πρέπει να μείνει κενός στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, για να μπορούν να τοποθετηθούν άνετα οι γούρνες του είναι μήκους 90εκ. Ο νεροχύτης κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι άριστης ποιότητας (CrNi 18/10) τύπου AISI 304. 

Πλεονεκτήματα: Ανθεκτικότητα, εργοστασιακή εγγύηση 25 ετών, οπές υπερχείλισης. 

* Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βαλβίδες και σιφόν εξοικονόμησης χώρου.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη στον πάγκο. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση μπορεί να εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου ή να είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο, με την κατάλληλη διαμόρφωση κατά την εγκατάσταση, όπως φαίνεται στις 2 τελευταίες φωτογραφίες. 

Αριθμός πακέτων: 1

Αξιολογήσεις Πελατών

To προϊόν δεν έχει αξιολογήσεις
Αξιολογήστε το προϊόν