Νεροχύτης Franke Centinox CEX-210 50/610 50

Διαθεσιμότητα: 8 με 22 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός Προϊόντος: poli-23703

1.300,49 €

975,37 €

Λεπτομέρειες Προϊόντος
Αξιολογήσεις

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 55.5   Βάθος: 46.5   Ύψος: -

Η αξεπέραστη ποιότητα, εργονομία και εμφάνιση του ανοξείδωτου νεροχύτη Franke Centinox είναι αποτέλεσμα 100 χρόνων εμπειρίας στην κατασκευή νεροχυτών. Τα ανοξείδωτο στραγγιστικό μπολ, το πλαίσιο, το roll mat inox και η επιφάνεια κοπής σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην κουζίνα.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα αξεσουάρ του νεροχύτη που φαίνονται στις εικόνες, τα σιφόνια και οι βαλβίδες.
Με αυτόματη ανοξείδωτη βαλβίδα και υπερχείλιση.
Περιλαμβάνει μονό σιφόνι.

Τηλεφωνικές ΠαραγγελίεςΛεπτομέρειες Προϊόντος

Εξωτερική διάσταση νεροχύτη: 55.5 x 46.5 εκ.

Διάσταση γούρνας νεροχύτη: 50 x 41 x 20 εκ.

Βάση για ντουλάπι: 60 εκ.

Προφίλ: Slim

Αριθμός πακέτων: 1

Επιπλέον: Κατασκευάζεται από εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα (AISI 304 18/10 (Cr/Ni)). Το υλικό, που αποτελεί ένα μείγμα χρωμίου 80% και νικελίου 10% παρουσιάζει τη μέγιστη αντοχή στη διάβρωση.

Αξεσουάρ:

*Το roller mat διπλώνει σε ρολό και χρησιμεύει στην τοποθέτηση ζεστών σκευών στην επιφάνειά του, καθώς και στο τραπέζι για το σερβίρισμα.

*Στο στραγγιστικό μπολ μπορείτε να στραγγίζετε υγρά, όπως νερό από τα μακαρόνια ή να κάνετε απόψυξη τροφίμων. Έχει τέλεια εφαρμογή στο νεροχύτη και μετακινείται εύκολα σε όλο το πλάτος του. 

*Η μία πλευρά της επιφάνειας κοπής (από Sanitized ® αντιβακτηριδιακό υλικό) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον τεμαχισμό τροφών, ενώ η άλλη (από inox) χρησιμοποιείται ως μικρός δίσκος.

*Η στραγγιστική επιφάνεια τοποθετείται και εκατέρωθεν του νεροχύτη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάλυμα του νεροχύτη.  

Πλεονεκτήματα: Εγγύηση εφ' όρου ζωής, υψηλή αντοχή και ποιότητα, υγιεινή, εύκολος καθαρισμός, πολυτελής μοντέρνα εμφάνιση.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτικές. Παρακαλούμε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε