Κρεβάτι Denise

899,00 €
ή από 75,00 € / μήνα
Ένα κρεβάτι που έρχεται να συναντήσει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Με χειροποίητη διακόσμηση εκπληκτικού design από χυτοσίδηρο και επένδυση δερματίνης υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένο στην Ελλάδα με σκελετό από ... Περισσότερα
Κωδικός Προϊόντος: 1669709

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για διαθεσιμότητα

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Επιλέξτε χαρακτηριστικά για διαστάσεις

* Υποχρεωτικά Πεδία

899,00 €
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Ένα κρεβάτι που έρχεται να συναντήσει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Με χειροποίητη διακόσμηση εκπληκτικού design από χυτοσίδηρο και επένδυση δερματίνης υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένο στην Ελλάδα με σκελετό από μορφοσωλήνα με εσωτερικές κολλήσεις για απόλυτη σταθερότητα.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του κρεβατιού είναι 8 εκατοστά μεγαλύτερες σε μάκρος και 7 εκατοστά μεγαλύτερες σε φάρδος από τις διαστάσεις του στρώματος.
Αριθμός πακέτων: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για αριθμό πακέτων
Συνολικό βάρος: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για εμφάνιση βάρους
Συσκευασία: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για εμφάνιση συσκευασίας

Επιπλέον:

Δυνατότητα επιλογής μεταξύ οκτώ χρωμάτων, πέντε διαστάσεων φάρδους και διαστάσεων τραβέρσας. Δουλεμένο στο χέρι με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Διακοσμητικά στοιχεία από χυτοσίδηρο στο κεφαλάρι.

Πλεονεκτήματα: Το κρεβάτι Denise αποτελεί επιλογή κορυφαίας ποιότητας και ασύγκριτης αισθητικής για την κρεβατοκάμαρά σας. Πολλές επιλογές σε χρώμα, φάρδος, μήκος τραβέρσας. Μεγάλη αντοχή και σταθερότητα.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μόνο το μεταλλικό κρεβάτι Denise. Δεν περιλαμβάνεται το στρώμα.

Αξιολογήσεις Πελατών

To προϊόν δεν έχει αξιολογήσεις
Αξιολογήστε το προϊόν