Νεροχύτης Pyramis ET34


97,90 € 69,90 €
ή από 4,67 € / μήνα
Νεροχύτης μικρού μεγέθους, τετράγωνης δομής, με κοίλες λείες εσωτερικές επιφάνειες. Έχει λιτή σχεδίαση και ταιριάζει σε κουζίνες μειωμένης χωρητικότητας λόγω του μεγέθους του. Περιλαμβάνει 1 οπή για μπαταρία και κατασκευάζεται από υψηλής ... Περισσότερα
Κωδικός προϊόντος:
16124319
Διαθεσιμότητα: 8 με 22 εργάσιμες ημέρες
Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 48   Βάθος: 48   Ύψος: -
-
+
Λεπτομέρειες Προϊόντος
Νεροχύτης μικρού μεγέθους, τετράγωνης δομής, με κοίλες λείες εσωτερικές επιφάνειες. Έχει λιτή σχεδίαση και ταιριάζει σε κουζίνες μειωμένης χωρητικότητας λόγω του μεγέθους του. Περιλαμβάνει 1 οπή για μπαταρία και κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

Διαστάσεις (εκατ)

Νεροχύτης: 48 x 48

Γούρνα: 40 x 34 x 15

Αριθμός πακέτων: 1

Επιπλέον: Αφήστε κενό χώρο μήκους τουλάχιστον 45 εκ. στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη. Η εταιρία Pyramis εγγυάται την υψηλή ποιότητα κατασκευής, καθώς είναι πιστοποιημένη κατά 9001:2008, ενώ όλα τα προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικό χρήσης CE.  

Πλεονεκτήματα: Υψηλή αντοχή, εγγύηση 25 ετών, με οπή υπερχείλισης και προεγκατεστημένη ταινία στεγανοποίησης. 

* Στην τιμή περιλαμβάνεται η αξία της βαλβίδας.

* Για τις ακριβείς διαστάσεις κάντε κλικ στις αντίστοιχες φωτογραφίες. Το 2ο σχέδιο (κοπής πάγκου) αποτελεί έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει  να δημιουργήσετε μια σωστού μεγέθους οπή, για την τοποθέτηση του νεροχύτη. Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό