Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG


659,00 € 426,00 €
ή από 35,50 € / μήνα
Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG- Εστίες: Κεραμικές- Αριθμός Εστιών: 4- Ενεργειακή Κλάση: A- Διακόπτες: Χωνευτοί- Τρόποι Ψησίματος: 9- Εστίες ταχείας Θέρμανσης- 2 βαθιά ... Περισσότερα
Κωδικός προϊόντος:
161473069
Διαθεσιμότητα: 5 με 12 εργάσιμες ημέρες
Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 60   Βάθος: 60   Ύψος: 85
-
+
add-to-cart-sticky-tocart-image

Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG

659,00 € 426,00 €
Περιγραφή

Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG
- Εστίες: Κεραμικές
- Αριθμός Εστιών: 4
- Ενεργειακή Κλάση: A
- Διακόπτες: Χωνευτοί
- Τρόποι Ψησίματος: 9
- Εστίες ταχείας Θέρμανσης
- 2 βαθιά ταψιά, 1 σχάρα
- Πόρτα: Soft Close

product-info-overview-image
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
product-info-overview-image

Διαστάσεις (εκατ)

60

60

85

65 λίτρα

Προγράμματα λειτουργίας:

- Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα: Οι φούρνοι korting χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους και στο χαρακτηριστικό τους σχήμα εξασφαλίζουν άψογο ψήσιμο μέχρι και τριών φαγητών ταυτόχρονα. Η έξυπνη διανομή του αέρα, εξασφαλίζει ότι το φαγητό θα ψηθεί ομοιόμορφα σε κάθε επίπεδο.

- Σχήμα παραδοσιακού φούρνου: Οι φούρνοι korting διαθέτουν το σχήμα του παραδοσιακού φούρνου στο πάνω μέρος τους επιτρέποντας στο ζεστό αέρα να κινείται ελεύθερα και να αγκαλιάζει το φαγητό. Έτσι ψήνεται από όλες τις πλευρές και γίνεται τραγανό από έξω και ζουμερό από μέσα. Το σχήμα αυτό επιτυγχάνει υψηλότερη αποδοτικότητα ψησίματος σε όλα τα επίπεδα.

- Perfect Grill: Μία μεγάλη αντίσταση εξωτερικά και μία μικρότερη αντίσταση εσωτερικά σε ελαφρώς διαφορετικό επίπεδο. Η έξυπνη τοποθέτηση των αντιστάσεων grill επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή της θερμότητας και παρέχει τέλειο ψήσιμο κάθε φορά, έτσι ώστε τo φαγητό να είναι τραγανό στο εξωτερικό και ζουμερό στο εσωτερικό. Επιπλέον η αντίσταση grill μπορεί να μετακινηθεί για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.

- Συρτάρι αποθήκευσης: Όλες οι ελεύθερες κουζίνες korting διαθέτουν ένα μεγάλο και βαθύ συρτάρι ιδανικό για την αποθήκευση ταψιών και άλλων αξεσουάρ μαγειρικής.

- Πλαϊνές ράγες: Όλοι οι φούρνοι korting διαθέτουν πλαϊνές ράγες που διευκολύνουν τη διαχείριση του ταψιού μέσα σε αυτόν και προστατεύουν το εμαγιέ από γδαρσίματα.

- Ένδειξη υπολοιπόμενης θερμότητας: Στις κεραμικές κουζίνες, κάθε ζώνη μαγειρέματος έχει ένα φωτεινό σήμα που ανάβει όταν η ζώνη μαγειρέματος είναι ζεστή. Όταν η ζώνη μαγειρέματος κρυώσει, το φωτεινό σήμα σβήνει. Η ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας μπορεί επίσης να ανάψει αν ένα καυτό σκεύος τοποθετηθεί πάνω σεμια κρύα ζώνη μαγειρέματος.

- Silver Matte: Είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ισχυρό υλικό που επικαλύπτει τις επιφάνειες του φούρνου και των ταψιών. Η τριπλή επίστρωσή του αντέχει την αντανάκλαση θερμότητας και παρέχει πρόσθετη μόνωση. Τα υπολείμματα καίγονται σε υψηλότερη θερμοκρασία η οποία εξαλείφει επίσης τυχόν μικροοργανισμούς διατηρώντας ένα αποστειρωμένο και ασφαλές περιβάλλον στο εσωτερικό του φούρνου.

-Βαθύ μεγάλο ταψί: Οι ψηλές πλευρές του βαθιού ταψιού επενδυμένες με Silver Matte εμαγιέ, αποτρέπουν το πιτσίλισμα των λιπών και το κάψιμό τους στο εσωτερικό του φούρνου, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν το μαγείρεμα μεγαλύτερης ποσότητας φαγητού.

- Αποσπώμενη πόρτα με διπλά κρύσταλλα: Οι πόρτες και τα εσωτερικά και τα εσωτερικά κρύσταλλα αποσπώνται πανεύκολα, χωρίς χρήση ειδικών εργαλείων για καθάρισμα χωρίς κόπο. Συντελλούν στη σωστή απόδοση του φούρνου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση του. Η θερμότητα παραμένει στο εσωτερικό του φούρνου βελτιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας. Έτσι η συσκευή γίνεται ακόμη πιο ασφαλής για τα παιδιά και τα κατοικίδια.

Σημειώσεις

1

51,5 Kg

Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG Αξιολόγηση Κουζίνα Körting 729333 Κεραμική KEC6142WPG
Το προϊόν αφαιρέθηκε από το καλάθι σας.