Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Pyramis BBI 177


729,00 € 466,00 €
ή από 38,83 € / μήνα
Χαρακτηριστικά ψυγειοκαταψύκτη Pyramis BBI 177- Συρτάρια Λαχανικών: 1- Χωρητικότητα Σύνολο: 243lt - Κλιματική Κλάση: Normal - Κατανάλωση Ρεύματος: 0,75kW / 24h - Ενεργειακή ... Περισσότερα
Κωδικός προϊόντος:
161465299
Διαθεσιμότητα: 5 με 12 εργάσιμες ημέρες
Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Μήκος: 177   Βάθος: 54   Ύψος: 55
-
+
add-to-cart-sticky-tocart-image

Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Pyramis BBI 177

729,00 € 466,00 €
Περιγραφή

Χαρακτηριστικά ψυγειοκαταψύκτη Pyramis BBI 177
- Συρτάρια Λαχανικών: 1
- Χωρητικότητα Σύνολο: 243lt
- Κλιματική Κλάση: Normal
- Κατανάλωση Ρεύματος: 0,75kW / 24h
- Ενεργειακή Κλάση: NORMAL
- Χωρητικότητα Κατάψυξης: 64lt
- Επίπεδο Θορύβου: 38dB
- Συντήρηση: 179lt
- Αναστρέψιμο Άνοιγμα Πόρτας: Ναι
- Ράφια: 3 Γυάλινα
- Απόδοση Ψύξης: 4* 
- Τύπος: Εντοιχιζόμενος
- Ενεργειακή απόδοση: Α+

product-info-overview-image
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (εκατ)

177 

54  

55

Χαρακτηριστικά
-Θερμόμετρο Ψύξης και Συντήρηση: Η ρύθμιση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό των θαλάμων της ψύξης και της συντήρησης γίνεται πανεύκολα ρυθμίζοντας τον θερμοστάτη στην επιθυμητή θέση , 1-5 επίπεδο. Για την καλύτερη λειτουργεία των ψυγείων συστήνονται οι θέσεις 2-4 ανάλογα την εποχή και τις απαιτήσεις σας.
-No Frost: Με τη λειτουργεία NO FROST δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε απόψυξη γίνεται αυτόματα όταν προκύψει η ανάγκη διατηρώντας το εσωτερικό του ψυγείου σας χωρίς πάγο. Επιπλέον ο αέρας ανακυκλώνεται διαρκώς στο εσωτερικό του ψυγείου επιτυγχάνοντας έτσι τη διατήρηση υγρασίας στα κατάλληλα επίπεδα.
-Εξασφάληση Ποιότητας: Πιστοποιημένες συσκευές τόσο για την λειτουργία τους όσο για τα υλικά τους σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαικά πρότυπα.
-Ψύξη και Κλιματική Κλάση: Ψύξη τεσσάρων αστέρων και κλιματικές κλάσεις normal εγγυόνται την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής και τη σωστή συντήρηση των τροφών.
-Οικολογική Προστασία: Το ψυκτικό αέριο δεν επιβαρύνεται με βλαβερά χειμικά όπως το CFC. Το ψυκτικό αέριο που χρησιμοποιείται είναι ισοβουτάνιο (R 600a).
-Αθόρυβη Λειτουργία: Ανώτερο επίπεδο θορύβου τα 45 dB.
-Ενεργειακή Κλάση: Οι ψυγειοκαταψύκετες Pyramis κατατάσσονται στην ενεργειακή κλάση A+ σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαικής Ένωσης, διατηρώντας της κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα για οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον.
-Αντιστεφόμενη πόρτα και Ρυθμιζόμενα Πόδια: Στα ψυγεία Pyramis τοποθετείται εργοστασιακά δεξιόστροφα το άνοιγμα της πόρτας. Υπάρχει όμως η δυνατότητα αλλαγής τους εύκολα και γρήγορα. Επίσης ρυθμίζοντας τα μπροστινά πόδια εξασφαλίζεται η επιπεδότητα της συσκευής σε κάθε χώρο.
-Συρτάρι Λαχανικών: Για να διατηρούνται πιο άρτια και πιο φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
-Γυάλινα Ράφια: Τα ψυγεία διαθέτουν γυάλινα ράφια τα οποία και αναβαθμίζουν το προιόν αλλά και εξασφαλίζουν πιο υγιεινή προσέγγυση στο φαγητό σας. Καθαρίζονται πανεύκολα και είναι ανθεκτικά στη μακρόχρονη χρήση.

 

*H φωτογραφία ενδέχεται να διαφέρει από το τελικό προϊόν

Σημειώσεις

1

75 Kg

Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Pyramis BBI 177 Αξιολόγηση Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Pyramis BBI 177
Το προϊόν αφαιρέθηκε από το καλάθι σας.