Ελαστική ταινία κρεβατιού με ορθοπεδικές τάβλες

39,99 €

29,99 €

ή από 2,50 € / μήνα
Ταινία (ρολλό) για στήριξη στρώματος κρεβατιού, με ορθοπεδικές τάβλες, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους κρεβατιών. Η ευλύγιστη κατασκευή της ταινίας προστατεύει το στρώμα, καθώς απορροφά τους κραδασμούς, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη των ... Περισσότερα
Κωδικός Προϊόντος: 16127379

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για διαθεσιμότητα

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ)
Επιλέξτε χαρακτηριστικά για διαστάσεις

* Υποχρεωτικά Πεδία

39,99 €

29,99 €

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Ταινία (ρολλό) για στήριξη στρώματος κρεβατιού, με ορθοπεδικές τάβλες, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους κρεβατιών. Η ευλύγιστη κατασκευή της ταινίας προστατεύει το στρώμα, καθώς απορροφά τους κραδασμούς, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη των ιδιοτήτων του. Λόγω της ευκαμψίας της μπορεί να τυλιχθεί εύκολα σε μορφή ρολλού, μειώνοντας τις διαστάσεις της, έτσι ώστε να αποθηκεύεται παντού με ευκολία.
Άλλα πλεονεκτήματά της είναι ότι δε σπάει, ενώ δεν αφήνει σημάδια υγρασίας στο στρώμα σας. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων.

Διαθέσιμη σε 8 μεγέθη,
από 90,5φ 190β εκ.,
μέχρι 160,5φ 198β εκ.

Αριθμός πακέτων: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για αριθμό πακέτων
Συνολικό βάρος: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για εμφάνιση βάρους
Συσκευασία: Επιλέξτε χαρακτηριστικά για εμφάνιση συσκευασίας

Επιπλέον: Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από πλαστική ταινία πολυαμιδίου και ανατομικά σανίδια, από οξυά, πλάτους 67 χιλιοστών. Το πάχος του ξύλου των σανιδιών είναι 11 χιλιοστά, ενώ σε ταινίες φάρδους άνω των 131 εκατοστών το πάχος αυξάνει σε 15 χιλιοστά για επιπλέον στιβαρότητα. 

Πλεονεκτήματα: Προσιτό κόστος, ασυναγώνιστη ποιότητα, ευλυγισία, προστασία στρώματος, εύκολη αποθήκευση. Δεν σπάει και δεν αφήνει σημάδια στο στρώμα. 

*Ανάλογα με τον τύπο του κρεβατιού, λόγω διαφοράς στα μεγέθη της πατούρας, ενδέχεται να χρειαστεί ειδικού τύπου βίδα στην πατούρα του κρεβατιού, για επιπλέον σταθερότητα. 

*Είναι κατάλληλη για στρώματα τύπου Bonel και ακατάλληλη για αφρώδη στρώματα (τύπου Latex) ή στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια (τύπου Pocket), λόγω μεγάλης απόστασης μεταξύ των σανιδιών.

*Στις ταινίες μάκρους 190 εκ. υπάρχουν 15 τάβλες, ενώ στις ταινίες μάκρους 198 εκ. υπάρχουν 16 τάβλες. 

Αξιολογήσεις Πελατών

To προϊόν δεν έχει αξιολογήσεις
Αξιολογήστε το προϊόν